Scroll to top

Naprapat i Nyköping


samt i Flen och Katrineholmsområdet

Nyköping, Flen och Katrineholm

Naprapat och Massageterapeut

Jag heter Rebecca Figur och är massageterapeut och naprapatstudent.

I dagsläget gör jag enbart hembesök och tiderna varierar. Jag tar kunder i Nyköping och Katrineholmområdet.
Ni är varmt välkomna att höra av er så hittar vi en tid som passar just Dig!

Naprapatbehandling

Vid en naprapatbehandling återställs ledens normala rörlighet, dvs själva orsaken till smärtan är det som behandlas. Först tar vi bort smärtan. Sedan se vi till att den inte kommer tillbaka.

Naprapati är en effektiv behandlingsform för att lindra smärta, rehabilitera och motverka framtida besvär samt återställa kroppens normala funktion.

Mitt jobb är att med hjälp av moderna och evidensbaserade metoder kunna ge dig som patient svar på vad som orsakat dina besvär samt ge dig en naprapatibehandling för att din kropp ska få de bästa möjliga förutsättningarna för att du ska kunna leva ett sådant smärtfritt liv som möjligt. Jag använder mig av otroligt bra redskap för att få din kropp att må bra igen bla. ledmanipulation, ledmobilisering, massage, pressur och stretch. Av mig kan du också få tips och råd om övningar som ger bra resultat.

Exempel på smärttillstånd som kan behandlas är bla. huvudvärk av olika karaktärer, nackssmärta, axelproblematik, ryggbesvär & ryggskott, tennisarmbåge/golfarmbåge, domningar och stickningar i armar/händer/ben/fötter/ och knäsmärta m.m

Vid första besöket har vi alltid en genomgång för att hitta ett optimalt behandlingsupplägg för dina behov och önskemål. Där skapar jag en större och djupare förståelse för dig och din problematik. Under återbesöken följer Vi tidigare lagd behandlingsplan och arbetar med just Din smärtproblematik.

Alla behandlingsmetoder som utförs av Naprapatstudent är godkända via praktiska prov.

Nybesök studentbehandling
45 min, 550 kr

Återbesök studentbehandling
30 min, 550 kr

Massagebehandling

Massage och olika trycktekniker är förmodligen bland de äldsta behandlingsmetoderna i vår historia där man på olika vis mjukar upp och förebygger spända muskler. Den kan ha en både avslappnande och uppiggande effekt.

Massagen skapar en välbefinnande balans mellan energiflöden i kroppen och utses som den bästa metoden mot trötta och ömma muskler. För att uppnå maximal effekt så kommer alla behandlingar att vara skräddarsydda efter dina behov och önskemål.

Klassisk massage
Klassisk massage minskar på negativ stress, ökar ditt välmående och ger dig en skön och avkopplande stund. Jag behandlar efter önskemål, klassisk halvkropp alt. helkropp.

Idrottsmassage
Idrottsmassage är en mer djupgående och tuffare massage som är till för dig som tränar mycket eller bara uppskattar en mer kraftfull massage.
Resultatet blir en ökad cirkulation som minskar på smärta och löser upp spänningar i hela kroppen som kan vara orsakade av ex. stress. Jag kombinerar starka massagegrepp med triggerpunktsbehandling/pressur, så i jämfört med den klassiska massagen så ligger fokus på funktion och återhämtning. Massagen kan också komma att kombineras med stretching.

Oavsett om du har besvär med värk i kroppen, kroniska eller akuta eller om vardagen känns för mycket för dig, vill jag ge dig de bästa förutsättningarna för att må bättre!

Har du en uttalad större smärtproblematik uppmanas du boka Naprapatibehandling 

Välj den behandlingslängd eller det pris som passar dig bäst så anpassar jag behandlingen utifrån dina egna önskemål. Till mina behandlingar används endast naturligt vårdande produkter, som är fria från doft samt allergiframkallande ämnen.

Klassisk Massage 30 min
30 min, 400 kr

Klassisk Massage 45 min
45 min, 550 kr

Idrottsmassage
45 min, 550 kr

www.bokadirekt.se

obs! Under hösten/vintern 2022-2023 kommer ni att kunna boka tider på www.bokadirekt.se samt även kunna komma till min privata klinik som är under renovering i nuläget. Mer information kommer längre fram!

I nuläget gör jag enbart hembesök och tiderna varierar. Kontakta mig gärna så finner vi en tid som passar.
Jag 
kan ta kunder i Nyköping, Flen och Katrineholmsområdet.

Kontakta.


  Kontaktuppgifter.

  • Mail:

   rebecca@figur.nu
  • Tel:

   070-047 98 03

  Frågor och svar

  Utbildning

  Jag går nu mitt fjärde och sista år på Naprapathögskolan i Stockholm.