Scroll to top

Ansiktsmask för ROSACEA eller känslig hy

Ansiktsmask för ROSACEA eller känslig hy är det många där ute som efterfrågar. Vi arbetar fram en ansiktsmask som är bra för just det. Framför allt vill vi att den passar den till de som har solskadad hud eller lider av rosacea som är en inflammation i huden och ger rodnad och rödhet i ansiktet.

Vår ansiktsmask innehåller bland annat havtorn som sägs ha cellförnyande, inflammatorisk och antioxidant verkan.

 

Att tänka på

Om man har känslig hy är att inte pilla, rengöra och fixa för mycket. Det är bättre att låta din hud vila. Less is more! Se också till att använda skonsamma produkter som inte har ingredienser som sliter och triggar huden i onödan. Till dom hör ämnena: doftämnen (Perfume, fragrance, parfum), starka konserveringsmedel, kemiska solfilter (oxybenzone, benzophenone-3) eller starka tensider (tvättaktiva ämnen): (Sodium Laureth Sulfate, Sodium Laoryl Sulfate, Natriumlaurylsulfat, ammoniumlaurylsulfat, Sodium Coco Sulfate.)

Vi vill ju ha ingredienser som lugnar vår hud och dämpar eventuella inflammationer.

 

Är ansiktsmask för rosacea eller känslig hy nått för er?

Recept kommer, så håll utkik.

category: Kroppsvård

Ansiktsmask för ROSACEA eller känslig hy

Vi har tagit fram en ansiktsmask som är bra för de med känslig hy. Framför allt passar den till de som har solskadad hud eller lider av rosacea som är en inflammation i huden och ger rodnad och rödhet i ansiktet.

  • Date

    januari 25, 2020