Scroll to top

FoS har nu en hemsida!

Ja jäklar, HÅLL I HATTEN NU!

Figur of Sweden har nu officiellt en egen webbplats där ni kan följa oss både med vårt projekt med ekologisk hudvård samt läsa om våra egna grenar som vi har tänk att baka in i det här företaget just nu.

Detta är en sån fantastiskt spännande och rolig process så ni anar inte!
Vi har utforskat, labbat, producerat och utvärderat mängder av produkter som vi hittills har skapat. Vi har funderat, valt, ändrat oss, kommit fram till ett företagsnamn, designat en logga, arbetat fram en grafisk profil och framförallt tänkt på vilka produkter vi i framtiden vill kunna sälja till er där ute. Vi har fått vårat företagsnamn godkänt och registrerat. Företagskonton är startade. Ja, Vi har gjort MÄNGDER med val och kreativiteten är verkligen på topp.

Ni ska bara veta hur kul det har varit hittills! Vi är mitt uppe i processen till vår gemensamma dröm. Ingen vet hur framtiden kommer att se ut men detta driver oss framåt och vi kommer alla att lära oss så himla mycket på vägen!

Vi tycker att ni borde fortsätta följa vår resa mot våra drömmar! Och framförallt, Var inne och läs på vår hemsida, här kommer ni att få en mängd härligt inspirerande inlägg vad gäller ekologisk hudvård. Säkert lite annat också som hör till en giftfri vardag. Slå dig till ro en stund nu och gå in och kika på hemsidan.

www.figurofsweden.com

Ska bli spännande att höra vad ni tycker om hemsidan.

category: Figur of Sweden

FoS har nu en hemsida!

Ja jäklar, HÅLL I HATTEN NU!

  • Date

    juli 13, 2020